ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1Καλέστε μας στο 210 52 44 000.
2Στείλτε μας email στο e@tlg.gr.
3Στείλτε μας επιστολή στη διεύθυνσή μας

Διεύθυνση: ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ Γενικοί Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς | Λ. ΑΘηνών 50 & Σ.Πάτση 8, Αθήνα, 10441,  Φαξ: 210 52 21 261

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

24ΩΡΕΣ / 7 ΗΜΕΡΕΣ

Toyo Tires

Ο Όμιλος TOYO Tire & Rubber είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο με αντιπροσωπείες σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές. Συστάθηκε το 1945 με έδρα την πόλη του Οσάκα της Ιαπωνίας. Η παγκοσμίας εμβέλειας δράση του Ομίλου βασίζεται σε τρεις κεντρικούς τομείς: ελαστικά, χημικά και υλικά. Η Toyo Tires δρα στην Ευρώπη τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Toyo TiresΗ κεντρική επιχειρηματική δραστηριότητα της TOYO TIRES είναι η ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση ελαστικών υψηλής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων. Η TOYO προσφέρει μια σειρά από σχέδια και διαστάσεις ελαστικών για επιβατικά οχήματα (καλοκαιρινά και χειμερινά), ημιφορτηγά, φορτηγά, καθώς και για οχήματα εκτός δρόμου.

Η TOYO είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως εταιρεία κατασκευής ποιοτικών προϊόντων.

Ως ηγετικός κατασκευαστής ελαστικών Υψηλών Επιδόσεων, η TOYO προβαίνει σε εκτενείς έρευνες κάθε χρόνο. Το Τεχνικό Κέντρο στην πόλη Itami της Ιαπωνίας είναι από τις εγκαταστάσεις με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον κόσμο. Οι πρόοδοι στην τεχνολογία που σημειώνει η TOYO παρέχουν συνεχείς τεχνικές αποκαλύψεις όχι μόνο στην αγορά των ελαστικών, αλλά και στο διαφορετικό φάσμα των προϊόντων της.

 

Θα βρείτε περισσότερα για την TOYO TIRES στο www.toyotire.gr

 

 

 

Κορυφή