ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ

ECODAN SPLIT NEW POWER INVERTER
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ECODAN SW

Νέα βελτιωμένη σειρά ιδανική για θέρμανση

 • Υψηλή θερμοκρασία νερού προσαγωγής, 60°C κατάλληλο και για ΖΝΧ και 55°C έως και -15°C χωρίς αντιστάσεις.
 • Βελτιωμένα βαθμό απόδοσης COP
 • Stand by κατανάλωση μειωμένη κατά 50%.
 • Υψηλές αποδόσεις και σε χαμηλές θερμοκρασίες

Το σύστημα προσφέρει μεγάλη ευελιξία χρήσης και ευκολία εγκατάστασης. Αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα άμεσης εκτόνωσης και από μία εσωτερική υδραυλική μονάδα HYDROBOX ή HYDROTANK εγκατεστημένη σε εσωτερικό χώρο. Εναλλακτικά οι μονάδες συνδυάζονται με το αντίστοιχο μοντέλο ΗΕΧ της αντλίας, με ευελιξία επιλογής εγκεφάλου MITSUBISHI ELECTRIC από τη σειρά FTC, που ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε εφαρμογής, οικιακής ή επαγγελματικής, με ανεξάρτητο υδραυλικό εξοπλισμό. Αποδόσεις από 6 έως 16kw σε αυτόνομες μονάδες και έως 96kw με cascade λειτουργία.

Επιλέξτε για να δείτε τα μοντέλα ECODAN SPLIT ΣΕΙΡΑ SW

Hydrobox Split & Hydrotank Split

 

Οι εσωτερικές μονάδες Ηydrobox και Hydrotank, συνδυάζονται με τις εξωτερικές μονάδες Ecodan split έως 16kw. Σε εγκαταστάσεις ψύξης /θέρμανσης το Hydrobox αποτελεί την κορυφαία επιλογή, ελέγχοντας έως και δύο διαφορετικές θερμοκρασίες θέρμανσης, ψύξης και ζεστά νερά χρήσης σε ανεξάρτητο δοχείο ζεστού νερού.

Το Hydrotank, κατάλληλο για συστήματα θέρμανσης  έχουν ενσωματωμένο επιπλέον, δοχείο ζεστού νερού 200λτ για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία  και  παρέχουν, με μία μόνο μονάδα: θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

Στην έκδοση sol φέρει και πρόσθετη σερπαντίνα για δυνατότητα σύνδεσης του δοχείου με ηλιακούς συλλέκτες.

 

Εσωτερική μονάδα “Όλα σε ένα” 

 • Απλοποιημένο: Όλα τα βασικά λειτουργικά εξαρτήματα είναι ενσωματωμένα στη μονάδα. Προ-εγκατεστημένος βασικός υδραυλικός εξοπλισμός και εγκέφαλος FTC.
 • Ευκολία συντήρησης: Τα σχετικά εξαρτήματα βρίσκονται στο εμπρός μέρος της μονάδας με εύκολη πρόσβαση.
 • Ευκολία μεταφοράς και εγκατάστασης με τη βοήθεια της προσαρτημένης λαβής εμπρός και πίσω (μονάδα με δεξαμενή) και της πλάτης (μονάδα Hydrobox).
 • Εύκολο άνοιγμα συσκευασίας χωρίς χρήση μαχαιριού
 • Εύκολη εγκατάσταση και σε εσωτερικό χώρο!

Οι μικρές διαστάσεις του αλλά και ο εξαιρετικά προσεγμένος σχεδιασμός του επιτρέπουν την εγκατάσταση του εντός της οικίας.

Επιλέξτε  για να δείτε τα μοντέλα HYDROBOX SPLIT & HYDROTANK SPLIT

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ

ECODAN PACKAGED POWER INVERTER
ΣΕΙΡΑ ECODAN PACKAGED W

Μονομπλόκ αντλίες θερμότητας ecodan Packaged, για εύκολη εγκατάσταση

 

 • Υψηλή θερμοκρασία νερού προσαγωγής, 60°C χωρίς αντιστάσεις.
 • Υψηλό βαθμό απόδοσης COP
 • Υψηλές αποδόσεις και σε χαμηλές θερμοκρασίες

Μεγάλη ευελιξία εγκατάστασης.

Οι αντλίες θερμότητας ecodan Packaged μπορούν να συνδυαστούν για εφαρμογές θέρμανσης, με εσωτερικές υδραυλικές μονάδες HYDROBOX Packaged ή  HYDROTANK Packaged (με ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού χρήσης 200λτ), κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την εγκατάσταση καθώς περιλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα υδραυλικά εξαρτήματα προεγκατεστημένα, αλλά και τον πιο προηγμένο εγκέφαλο FTC από την Mitsubishi Electric.

Εναλλακτικά, οι αντλίες θερμότητας Ecodan Packaged, για εφαρμογές ψύξης – θέρμανσης (ή και μόνο θέρμανσης) συνδυάζονται με εγκέφαλο MITSUBISHI ELECTRIC, από τη σειρά FTC, ενώ απαιτούνται ελάχιστα μόνο υδραυλικά εξαρτήματα. Ο συνδυασμός ecodan Packaged με FTC επιπλέον δίνει λύση και  σε περιορισμένους χώρους, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια εγκατάστασης μονομπλόκ μονάδας!

Επιλέξτε για να δείτε τα μοντέλα HYDROBOX PACKAGED & HYDROTANK PACKAGED

PAC IF 051 BE

Αποδόσεις: 5 και 8,5kw σε αυτόνομες μονάδες και έως 51kw με cascade λειτουργία. Επιλέξτε για να δείτε τα μοντέλα ECODAN PACKAGED ΣΕΙΡΑ W