Μοναδική τεχνολογία Zubadan από τη Mitsubishi Electric. 

Στην κλασσική inverter τεχνολογία, η απόδοση της αντλίας αλλά και η θερμοκρασία του νερού παραγωγής της, εξαρτάται δραματικά από τις συνθήκες λειτουργίας περιβάλλοντος.

Η τεχνολογία Zubadan χάρη στο flash injection δίνει την λύση, με σταθερή απόδοση σε κάθε συνθήκη λειτουργίας έως και τους -15ºC με τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης σε σύγκριση με κάθε άλλη τεχνολογία. Δίνει τέλος στην υπέρ-διαστασιολόγηση των μονάδων, στην αβεβαιότητα καλής απόδοσης και δίνει ‘’Εγγυημένη λύση’’ στον καταναλωτή.

Νέα γενιά Zubadan

Οι Zubadan διαθέτουν το μοναδικό “Κύκλωμα Flash Injection” (στιγμιαίου ψεκασμού) που επιτρέπει στο σύστημα να παρέχει ισχυρή θέρμανση ακόμα και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η εξελιγμένη “Νέα γενιά Zubadan” διαθέτει νέο πιο αποδοτικό συμπιεστή, βελτιώνοντας περαιτέρω την απόδοση θέρμανσης στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Η ονομαστική απόδοση θέρμανσης μπορεί να διατηρηθεί και στους -15°C ακόμη και με αποπάγωση, κάνοντας εφικτή την παροχή άνετης θέρμανσης.

Τεχνολογία Flash Injection της Mitsubishi Electric

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Κύκλωμα Flash Injection (στιγμιαίου ψεκασμού)

Το Κύκλωμα Flash Injection (στιγμιαίου ψεκασμού) είναι μια πρωτότυπη τεχνολογία που εξελίχθηκε από τη Mitsubishi Electric. Μια διαδικασία εναλλαγής θερμότητας στο σημείο A (ενδιάμεσος εναλλάκτης) μετατρέπει το υγρό ψυκτικό σε κατάσταση δύο φάσεων αερίου-υγρού και στη συνέχεια συμπιέζει το αέριο-υγρό ψυκτικό στο σημείο B (συμπιεστής ψεκασμού). Το κύκλωμα αυτό εξασφαλίζει επαρκή ροή ψυκτικού για θέρμανση όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές.
Στη νέα γενιά Zubadan, το κύκλωμα Flash Injection είναι πιο ισχυρό έχοντας βελτιωμένο ενδιάμεσο εναλλάκτη για αύξηση της απόδοσης εναλλαγής θερμότητας και διαθέτοντας έναν νέο συμπιεστή ψεκασμού για αύξηση της αποδοτικότητας συμπίεσης. Οι δύο αυτές βελτιώσεις της νέας γενιάς Zubadan εξασφαλίζουν αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία θέρμανσης στις πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.